اروپا در آستانه ي جنگ هاي صليبي و تحول قدرت سياسي_اقتصادي_اجتماعي
اين پيكار است كه نامش زندگي است،آنچه لازم است توانايي است نه نيكي ،غرور است نه تواضع،تدبير است نه نوع دوستي ... آنچه اختلافات را فيصله مي دهد و سرنوشت را تعيين مي كند قدرت است نه عدالت "نيچه"
در ميان ملت ها نوع دوستي معني ندارد و مسائل جديد با رأي و خطابه حل نمي شود بلكه با خون و پولاد و توپ فيصله مي يابد "بيسمارك"
شهرتان را در كنار آتشفشان بنا كنيد،كشتي هايتان را به درياهاي دور دست بفرستيد،هميشه در حال جنگ باشيد،بخاطر داشته باشيد كه هميشه بي ايمان باشيد،تمام خدايان مرده اند و اكنون در انتظاريم كه مرد برتر بيايد. اگر شر،خير نبود تا بحال از بين رفته بود،بدون شرور جهنم بهشت كسل كننده خواهد بود. مرد بايد بهتر و شريرتر گردد،خوب چيست؟آنچه در مرد احساس و اراده ي قدرت و خود قدرت را افزايش دهد . بد چيست؟آنچه از ضعف برخيزد . شايد بهترين نشانه ي مرد برتر عشق به خطر و مبارزه باشد گروهي از درندگان مو بور،از نژاد فاتحان و مهتران،با تشكيلات جنگي و قدرت سازماندهي،پنجه ي بي رحمانه خود را بر قومي كه از حيث شمار بي شمارند)مسلمانان،ايرانيان( مي افكند "نيچه"( و اينچنين جنگ آغاز شد مسلمين در تمام جبهه ها عقب نشيني كردند،ايرانيان در اولين حمله ي "درندگان مو بور" به مساجد خزيدند و پناه گرفتند كه:)ربنا اطمس علي اموالهم و اشدد علي قلوبهم انزل عليهم بأسك و نقمتك،اللهم شتت شملهم و فرق جمعهم و...( و اين بود مبارزه ايرانيان با روس و انگليس كه در زمان قاجاريه و پس از شكست هاي متوالي از پس نماز ميگفتندكه:)خدايا تو اموال آنها را نابود كن و بر آنها سخت گير. خدايا تو به آنان ترس و عذابت را فرو ببار.ايشان را پراكنده كن و جمعيت شان را متفرق فرما...( و اينچنين شد كه ايرانيان در عرصه هاي اقتصادي_سياسي_اجتماعي_نظامي از ديگر كشورها عقب ماندند،عقل و علم و كار و خلاقيت كه در غرب به هم گره خورده بود،تحرك بسيار شگرفي به جامعه ي غربي داد،در حالي كه ايران به مرور به خواب عميق تري فرو مي رفت،رشوه خواري و خوش گذراني كه از اصول حاكمان ايران بود رو به افزايش ميرفت فساد و تباهي گذشته هاي با شكوه ايران را ناپديد ساخت.نخبه كشي بدترين زهر براي از پا در آوردن ايران بود و اين گونه شد كه سرزمين كهن آريايي و پارسي در گرداب فقر و بي عدالتي فرو رفت...
"بر گرفته از كتاب جامعه شناسي نخبه كشي با اندكي تلخيص و تصرف"
:: موضوعات مرتبط:
,
,
:: بازدید از این مطلب : 708
|
امتیاز مطلب : 174
|
تعداد امتیازدهندگان : 53
|
مجموع امتیاز : 53